luni, 2 iulie 2012

Un nou Spiderman in curand la cinema


Aventurile prietenului nostru spidy vor fi reluate in noul film The Amazing Spider-Man(uimitorul spider-man) in care povestea incepe ………din nou de la inceput.
Ideea de a relua, de a incepe din nou cu originile unui erou care pana acum a fost unul de succes poate naste controverse.Totusi ce ofera acest film in comparatie cu seria lui Sam Raimi?
Actori noi

Peter parker\Spiderman
Jucat de Andrew Garfield pare un spidey mai adolescentin, cu varietati de acrobat
Un costum nou, mai cool??Tanarul Peter un adolescent apparent normal care sufera dupa despartirea de parinti , persecutat de colegi ajunge super-eroul catarator pe pereti dupa ce este muscat de un paianjen radioactiv. Coplesit de noile abilitati el va invata ca odata cu puterea vine si responsabilitatea.
Si imbracamintea este diferita+ pe langa seria lui Raimi in aceasta varianta Spidey va avea un declansator de panza si nu panza naturala din mana iesita.
Curt Connors\The Lizard
Un villan reptilian: soparla unul din cei mai redutabili adversari ai lui spidey isi face debutul pe marele ecran cu ajutoreul actorului Rhys Ifans si al tehnologiei cgi .Originea soparlei e relativ usoara, profesorul Curt Connors un om genial, un savant in cercetarea biologica, cauta un leac pentru persoanele cu dizabilitati. Si el se afla in aceeasi situatie el pierzandu-si un brat in trecut. Fost coleg de cercetari cu tatal lui Peter Parker, el este ajutat de tanarul Peter sa isi finalizeze cercatarile.Grabit Connors testeaza formula pe sine insusi dar din pacate cresterea bratului scoate la iveala efectele secundare……..si anume transformarea in soparla.
Emma Stone\ Gwen Stacy
Prima mare iubire a lui Peter Parker. Personajul a aparut si in seria lui Sam Raimi in 2007 in Spider-man 3 cu o oarecare trecere in plan secund.

In Uimitorul Om paianjen, regizorul Mark Weeb se intoarce la origini si face ca relatia dintre Peter si Gwen sa fie mai puternica ca in seria lui Raimi, in acesta varianta Peter si Gwen formand in cele din urma un cuplu.
Din comentariile specialistilor care au avut privilegiul unui preview reiese ca filmul se axeaza in mod special pe latura umana a eroului, pe problemele lui Peter cu disparitia parintilor sai si in acelasi timp acorda se pare un timp indelungat laturii sentimentale si a povestii de iubire dintre Peter si Gwen. Mai ramane de mentionat ca eorul imbraca costumul de Spider-man abia prin minutul 60 iar unii critici tind sa spuna ca filmul tinde spre plictiseala si romantism. Altii spun ca este un film care se axeaza spre generatia Twilight. Ca este adevarat sau nu ramane sa ne convingem singuri……….premierea la The Amazing Spider-Man in Romania are loc in data de 13 iulie.
Vizionare placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu