miercuri, 27 iunie 2012

Cum sa iti creezi propria lume???




Poate parea exagerat, sa creezi o intreaga lume dar de ce nu?




Daca ne gandim bine cel putin acasa sau mai ales in propria camera avem parte de intimitatea necesara si putem considera acest spatiu ca un mic univers propriu, sa zicem …          ......lumea noastra personala. In camera ta, in spatiul tau e important sa te simti confortabil, relaxat, placut si lumea ta sa iti satisfaca nevoia de liniste, inspiratie, odihna si poate …..distractie. Cum poti face sa ai propria ta lume?


Te poti gandi la un mod personal de a decora respectiva camera. La mare moda este sa iti decorezi camera cu diferite postere, cu artisti preferati, poze, tablouri sau cu filmele preferate sau posterele ale unor lucrari celebre.
O noua moda care se dezvolta de cativa ani si continua sa creasca este pictura murala. Eu de exemplu am apelat la aceasta tendinta. Si am avut numai de castigat
In primul rand cand iti creezi propria lume iti stimulezi la maxim creativitatea, ideile parca prind viata si te poti juca cu marimile, lumina si culorile alese.


Totusi o mica avertizare.
Important este sa iti alegi daca faci o pictura murala, sa faci ceva ce te defineste ceva ce iti place foarte foarte mult, care sa reziste ani si ani.
E pacat sa tot schimbi o pictura murala an dupa an. De aceea in cazul alegerii acestui mod de ati creea
                                                                                                                                                        propria lume o mare si  importanta decizie consta in alegerea picturii, imaginii sau al personajelor ce urmeaza a fi facute.

Ce mai ramane de zis? Spor la decorat si la distractie!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu