marți, 10 iulie 2012



LUMEA LUI DEMON INGERUL NOPTII 

Sa nu uitam totusi sa mai pomenim cateva cuvinte si despre eroul nostru autohton Demon Ingerul Noptii.
Desi si-a inceput activitatea de peste doi ani de zile,multi inca nu stiu cine este si care este povestea sa.Pentru o mai buna intelegere a lui Demon Ingerul noptii si a lumii literare si BD din care face parte vom publica cateva biografii cu unele din cele mai importante personaje din revista.
Inainte de a incepe totusi cateva randuri despre demonul nostru salvator………

Numele sau adevarat este Mihai Daminescu,este un  adolescent din Oradea fara super puteri ,dar inzestrat cu o ambitie titanica si cu o promisiune sfanta: Ca va lupta pana la ultima suflare pentru salvarea celor din jur si rascumpararea greselilor din trecut.El este gardianul protector al orasului Oradea,ascuns in noapte el sare in ajutorul tuturor, ducand o lupta dincolo de limite de granitele intelegerii si al spiritului uman……..el este DEMON ….INGERUL NOPTII.

Se spune ca in vremuri intunecate speranta e ultima farama de lumina.In cazul nostru ,un erou misterios nascut din intuneric,din tragedie care aduce lumina si speranta unei vieti mai bune.
Mihai pare un tanar obisnuit, un adolescent ca oricare altul, care tocmai s-a mutat in Oradea,in tentative de a-si face o viata noua cu mama sa dupa decesul tatalui sau.Dar in realitate Mihai ascunde un secret teribil,o povara pe care este obligat sa il poarte singur zi de zi, fara stirea mamei sale sau al altcuiva.Este afectat de moartea tatalui sau, un fost cercetator in armata Americana si care apparent a murit intr-o explozie in laboratorul central A.T.A.C.

Intors in Romania,in orasul natal, Oradea,  Mihai descopera secrete ale tatalui sau ascunse in casa parinteasca.. Bantuit de amintirea tatalui sau si cuprins de remuscari, de vina mortii tatalui sau, el jura pe mormatul tatalui sau si astfel face un legamant sacru care ii va conduce intreaga viata.

Isi dedica viata protejarii celor dragi si celor din jur, pentru el nu mai exista o a doua sansa, este blestemat sa isi poarte crucea in fiecare zi, o cruce mai grea si mai dureroasa decat oricare durere fizica existenta. E o durere interioara, care ii macina sufletul si inima.

Inarmat cu o vointa de fier, curaj si determinare Gardianul protector al orasului Oradea se arunca in lupta contra raului, contra infractorilor si celor corupti.Costumul sau infricosator este doar o palida umbra al durerii din suflet.
Pentru criminali el este un DEMON……
Pentru toti cei neajutorati si aflati in suferinta el este un INGER AL NOPTII………

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu