marți, 7 iunie 2011

Reviste demon de vanzare

Da, este adevarat,reviste Demon-Ingerul Noptii de vanzare. In ultimele saptamani m-am chinuit cumva sa fac rost de inca un stoc de reviste si cu chiu, cu vai, am reusit.M-am gandit sa fac in asa fel incat sa ii pot multumi pe toti,sa fie si calitativ si pretul sa fie bun.
Asa ca m-am gandit la doua modele:
modelul 1














este modelul original,plasticizat in format comic book,cu coperta si pagini plasticizate.Revista are 20 de pagini si valoreaza 10 lei+ taxa postala pentru transport
modelul 2 











este un model mai economic dar la fel de bun,poate chiar mai bun decat originalul,si anume: este un model scos la imprimanta,cu coperta color,imbracat in folii de plastic si impachetat intr-un dosar de plastic.Are tot 20 de pagini dar formatul este mai mare( a4) si astfel aveti o vizibilitate mai mare asupra detaliilor,adica desenele sunt la o rezolutie mai mare si calitate vizuala superioara.Acest model va costa doar 5 lei +taxa postala pentru transport.
Fiecare model trimis va fi semnata de autor cu o dedicatie speciala
Pentru comenzi lasati un mesaj la adresa tambaciprian@yahoo.com, in mesaj va rugam frumos sa va treceti detaliat numele,prenumele,adresa destinatarului,(datele de contact) precum si modelul dorit.Dupa preluarea comenzii va vom trimite un mesaj de confirmare a comenzii dupa care va vom trimite revista.
Revistele va vor fi expediate in ziua urmatoare 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu